انجمن تیم امنیتی ایران سایبر

فشرده سازی پایتون

شروع موضوع توسط anonyanony ‏31/5/19 در انجمن Python

  1. لطفا فایل های خود را جهت ماندگاری در انجمن اپلود کنید در صورت مشاهده لینک اپلود خروجی , تاپیک حذف خواهد شد .
    بستن اطلاعیه
بستن اطلاعیه


درود مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد .

حامی مسابقات و برگزار کننده دوره های پیشرفته ارزیابی امنیت برای سازمان ها فتح پرچم (CTF)
  1. anonyanony
    کاربرتازه وارد

    وضعیت:
    Offline
    تاریخ عضویت:
    ‏6/10/17
    ارسال ها:
    156
    تشکر شده:
    103
    جنسیت:
    Name:
    zahra
    Main os:
    Windows
    سلام. یه سورس دارم تو پایتون که یه فولدر رو فشرده سازی میکنه ینی ارشیو میکنه با زیپ :
    کد:
    zf = zipfile.ZipFile("final.zip", "w")
    for dirname, subdirs, files in os.walk("C:\\my-folder"):
        zf.write(dirname)
        for filename in files:
            zf.write(os.path.join(dirname, filename))
    zf.close()
    خب اون مسیر درایو c رو میره ارشیو میکنه با final.zip سیو میکنه درسته؟
    یه سوال دارم
    مثلا اگه فایلم اینجا بود :
    C:\Users\anonyanony\Music

    چون anonyanony یوزر من تو ویندوزه خب تو سیستمای مردم . کاربرای دیگ که فرق داره. چطور میشه تو پایتون که خودش اتوماتیک اون یوزر رو تشخیص بده؟
    مثلا تو خوده بچ فایل میشه اینجوری
    %username%

    ترجیحا با خوده پایتون چطور میشه؟
     
  2. hosthost
    کاربرتازه وارد

    وضعیت:
    Offline
    تاریخ عضویت:
    ‏15/8/15
    ارسال ها:
    15
    تشکر شده:
    23
    Name:
    :(
    Main os:
    Windows
    کد:
    import os
    os.popen("echo %username%").read().replace("\n","")
    تو سیستم های مردم چیزی ران نکن !
     
    anonyanony از این پست تشکر کرده است.
  3. anonyanony
    کاربرتازه وارد

    وضعیت:
    Offline
    تاریخ عضویت:
    ‏6/10/17
    ارسال ها:
    156
    تشکر شده:
    103
    جنسیت:
    Name:
    zahra
    Main os:
    Windows
    کاری ب سیستمای مردم ندارم که.
    این خط رو کجا باید اضافه کنم؟ یه توضیح میذی راجبش بفهمم؟ صرفا کپی پست نکنم :D
     
  4. hosthost
    کاربرتازه وارد

    وضعیت:
    Offline
    تاریخ عضویت:
    ‏15/8/15
    ارسال ها:
    15
    تشکر شده:
    23
    Name:
    :(
    Main os:
    Windows
    خظ اول رو بالای کدت اضافه کن - این کتاب خونه os رو فراخونی میکنه
    خط دوم رو هم یه متغییر بهش تخصیص بده مقدار رو میریزه توش ، یه کامند batch ران میکنه و نتیجه رو بر میگردونه
     
    anonyanony از این پست تشکر کرده است.
بارگذاری...
به انجمن تخصصی امنیت ایران سایبر خوش آمدید . برای مشاهده تمامی تالار ها و امکانات ثبت نام کنید .