رفتن به مطلب

با توجه به آماده سازی و تامین زیرساخت لازم جهت تبدیل انجمن به یک منبع آموزشی در حوزه امنیت و ارزیابی امنیت، لطفا فایل های خود را در انجمن پیوست نمایید. در غیر این صورت تاپیک شما حذف خواهد شد.

anonyanony

نفوذ به شبکه و راه مقابله ان

پست های پیشنهاد شده

صرفا برای درک بهتر مثال زدم وگرنه چک نکردم

و مهم تر از این که فهمیدن اینکه یک سایت به اتوماسیون داخلی یک سازمان متصل هست یا نه صرفا کار مشکلی هست

جدی؟ عذرمیخام ینی رو هوا گفتین؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید این مثال بود برای فهم بهتر

روی هوا حرف زدن یعنی بی حساب کتاب حرف زدن

اینکه شما بفهمید وب سرور به اتوماسیون وصل هست یا نه کار ساده ای نیست و همینطوری قابل فهمیدن نیست

یا حق

آن که اسب داشت غبارش فرو نشست

امان از گرد سم تازه خر خریده ها

لینک به ارسال

با سلام خدمت دوستان

اگر شما به روترش نفوذ کردی میتونی از طریق وب سرور روتر ببینی که وب روتر فعاله اگر فعال بود

لینک به ارسال
با سلام خدمت دوستان

اگر شما به روترش نفوذ کردی میتونی از طریق وب سرور روتر ببینی که وب روتر فعاله اگر فعال بود

هدف واقعی نیس داداش من دارم این تحقیق پایانترمم هست که روش کار میکنم. لطفا بگو از طریق سایت چه روشی میتونه کمک کنه یا چه راه هایی هس ک بشه به روتر رسید تا بعدش روش تست نفوذ کرد؟

فرضا سایتای بزرگ فک نکنم بشه به روتر رسید

لینک به ارسال

من میتونم اینجوری راهنماییت کنم فرضن اگر یک شرکت بزرگ برای شبکه کردن بین سیستم هاش از روتر استفاده میکنه و سویچ

خوب بعد برای دسرسی گرفتن از این شبکه از طرق وب باید وب سرور اون شبکه رو روتر هاش فعال باشه اگر فعال نبود نمیتونی از طریق وب دسرسی بگیری ولی اگر وب سرور روتر فعال باشه و یک سرور هم داخل شبکشو باشه میتونی از طریق وب به اون روتر ها نفوذ کنی

مثلا" اینو ببین وب سرورشون فعال :

برای مشاهده این بخش نیازمند ثبت نام و یا ورود به حساب کاربری خود میباشید.

اینو ببین

لینک به ارسال

این ایپی که دادی مال خوده روتره. بله حرفت صحیحه ولی همیشه کار نمیده واینو میشه با اسکن رنج اون ایپی سرور متوجه شد

لینک به ارسال

سلام.

الان این یه مورد ip رو نگاه کنید:

برای مشاهده این بخش نیازمند ثبت نام و یا ورود به حساب کاربری خود میباشید.

این یک IP با پورت هستش که وقتی یوزر و پسورد رو بزنی مستقیم وصل میشی به سامانه داخلی.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

تاریخچه انجمن امنیتی ایران سایبر

شرکت امنیتی ایران سایبر با بکار گیری افراد متخصص در حوزه امنیت و ارائه راه کار در زمینه امنیت شبکه و امنیت بانک های اطلاعاتی در سال ۲۰۰۹ کار خود را آغاز نمود.

این شرکت با تعریفی جدید از ارائه خدمات و مشاوره در حوزه امنیت سازمان ها و مراکز، تست نفوذ، و برنامه نویسی در تعاملی سازنده با سازمان ها، مشتری مداری را سرلوحه کار خود قرار داده و آماده همکاری با شرکت ها و ارگان های مختلف می باشد.

رعایت قوانین

شرکت و انجمن امنیتی ایران سایبر با توجه به حضور مجاز و رسمی در محافل امنیتی و شرکت های ارزیابی امنیت ملزم به رعایت قوانین بوده و کاربران انجمن نیز ملزم به رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

• اضافه کردن...