رفتن به مطلب

با توجه به آماده سازی و تامین زیرساخت لازم جهت تبدیل انجمن به یک منبع آموزشی در حوزه امنیت و ارزیابی امنیت، لطفا فایل های خود را در انجمن پیوست نمایید. در غیر این صورت تاپیک شما حذف خواهد شد.

پست های پیشنهاد شده

با سلام و خسته نباشید ؛

وقتتون بخیر دوستان.

من چند وقتی هست که دنبال چند مورد از آموزش های اینستگرام هستم و به دنبال اینم که درآمد کسب کنم از این راه ، و جدیداً هم به جد افتادم دنبالش.

چند تا سوال داشتم و درواست کمک ( آموزش ) ، شاید بنده خدایانی مثل من تو گوگل سرچ میسزنن و واسشون مفید باشه.

درخواست اولم ، در واقع سوال اولم اینه که کرک کردن و دسترسی به پیج اینستگرام شدنی هست یا خیر ؟ در ادامه اگه جواب بله هست ؛ من با Sentry MBA و حالا با کنفیگ و دم و تشکیلاتی که از یه فروم دیگه گرفتم سعی در کرک کردن داشتم اما خب به نتیجه ای نرسیدم. علاقه دارم از ریشه این مسئله رو یاد بگیرم.

درخواست دومم اینه که یه آموزشی بابت اینکه امنیت پیج اینستگرام رو تضمین میکنن بر چه اساسی هست رو قرار بدید. به عنوان مثال خیلی از سلبریتی ها پایین پیج هاشون نوشتن تامین امنیت مثلا فلانی ؛ یعنی این دوستان فقط Two step verfication رو فعال میکنن یا اینکه کار دیگه ای انجام میدن ؟ و این چه فرآیندی هست ؟

درخواست سومم راجب اینه که نظرتون راجب پنل افزایش فالوور اینستگرام و لایک اینستگرام چی هستش.

ازتون ممنون میشم که حتی شده نظر کوتاهتون رو هم به اشتراک بزارید.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب اموزش های سنتری که تو اپارات پره و در خصوص پنل افزایش لایک و ویوور خوب هرچقدر بیشتر باشه اعتماد مردم بیشتر جمع میشه

لینک به ارسال
خوب اموزش های سنتری که تو اپارات پره و در خصوص پنل افزایش لایک و ویوور خوب هرچقدر بیشتر باشه اعتماد مردم بیشتر جمع میشه

کار کردن با Sentry واسم مشکلی نیست ، همونطور که تو نوشته هام هم گفتم مشکل از احتمالاً کانفیگ بوده. باز با این حال علاقه دارم دوباره مرور کنم از پایه.

و در خصوص پنل هم متوجه منظورتون نشدم.

لینک به ارسال

خوب ببینید بعضی از برنامه ها هستند که میتوند برای شما فالوور بیارند شما یک سرچ توی کافه بازار بزنید کاملا منظور من رو میفهمید

لینک به ارسال

درود

در جواب سوال اولتون که گفتید میخواید از ریشه یاد بگیرید کرک (bruteforce) کنید باید برنامه نویسی یاد بگیرید

در مورد سوال دومتون که گفتید تامین امنیت اینستاگرام (کاملا چیز مضحکی است

برای مشاهده این بخش نیازمند ثبت نام و یا ورود به حساب کاربری خود میباشید.
) همچین چیزی در حقیقت وجود نداره!

وقتی شما تامین کننده امنیت اینستاگرام میشید که برید برای این شرکت کار کنید و یکی از هزاران توسعه دهنده این App باشید و روی خود App کار کنید

درباره سوال سومتون اطلاعاتی ندارم

53.gif

The Names Can Be Fake But The Abilities Never

[ White Hat Hacker ]

لینک به ارسال

درود

در جواب سوال اولتون که گفتید میخواید از ریشه یاد بگیرید کرک (bruteforce) کنید باید برنامه نویسی یاد بگیرید

در مورد سوال دومتون که گفتید تامین امنیت اینستاگرام (کاملا چیز مضحکی است

) همچین چیزی در حقیقت وجود نداره!

وقتی شما تامین کننده امنیت اینستاگرام میشید که برید برای این شرکت کار کنید و یکی از هزاران توسعه دهنده این App باشید و روی خود App کار کنید

درباره سوال سومتون اطلاعاتی ندارم

ممنون از پاسخگوییتون !

بابت راهنمایی در مورد کرک ممنونم ؛ و در مورد بحث سوال دوم هم با شما موافقم ، واقعاً نمیفهمم امنیت پیج دیگه چه چیزیه ! یه آپشن هست که اونم Two Step Verfication هست که میای شماره موبایلتو ثبت میکنی !هر چقدر هم تو فروم های ایرانی و خارجی سرچ کردم چیزی نیود !

ممنون

لینک به ارسال

سلام دوست عزیز در رابطه با این موضوع من سایت دیجی فالوور رو پیشنهاد میدم شما میتونین به سایت دیجی فالوور برید هم اموزش و ترفندهای اینستاگرام رو داره هم ف

که امنیت ان را تضمین میکنه هر سوالی هم داشتین میتونین با پشتیبانی تماس بگیرید ادرس سایتش هم اینه 

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

تاریخچه انجمن امنیتی ایران سایبر

شرکت امنیتی ایران سایبر با بکار گیری افراد متخصص در حوزه امنیت و ارائه راه کار در زمینه امنیت شبکه و امنیت بانک های اطلاعاتی در سال ۲۰۰۹ کار خود را آغاز نمود.

این شرکت با تعریفی جدید از ارائه خدمات و مشاوره در حوزه امنیت سازمان ها و مراکز، تست نفوذ، و برنامه نویسی در تعاملی سازنده با سازمان ها، مشتری مداری را سرلوحه کار خود قرار داده و آماده همکاری با شرکت ها و ارگان های مختلف می باشد.

رعایت قوانین

شرکت و انجمن امنیتی ایران سایبر با توجه به حضور مجاز و رسمی در محافل امنیتی و شرکت های ارزیابی امنیت ملزم به رعایت قوانین بوده و کاربران انجمن نیز ملزم به رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

• اضافه کردن...