رفتن به مطلب

با توجه به آماده سازی و تامین زیرساخت لازم جهت تبدیل انجمن به یک منبع آموزشی در حوزه امنیت و ارزیابی امنیت، لطفا فایل های خود را در انجمن پیوست نمایید. در غیر این صورت تاپیک شما حذف خواهد شد.

Sorna

کشف آسیب پذیری RCE ( بدون احراز هویت ) از شل آلفا ( Tesla v4.1)

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان آرین چهرقانی هستم امروز با تحلیل آسیب پذیری Remote Code Execution از شل آلفا ( Tesla v4.1 ) درخدمت شما دوستان عزیز هستم.

خب ، ما یه دوستی داشتیم که برامون یه شل از یه سروری فرستاد تا روش کار کنیم و تست بزنیم ... متاسفانه هیچ رمزی روی شل نبود و بعد از یکی دو روز که گذشت یا این دوست ما یا هرکسی دیگه ای اومد و رمز گذاشت روی شل و دسترسی ما رو یه جورایی قطع کرد ، درواقع شل خودش رو اپلود کرد و هیچ بکدوری هم درکار نبود.

من برام قابل قبول نبود که یکی از در بیاد و دسترسی رو ازم بگیره ، برای همین رفتم سراغ شل دوست داشتنی و معروف آلفا تا یکمی هم انالیز کنم کداش رو هم اینکه یه راهی برای دور زدن رمز یا یه همچین چیزی پیدا کنم ، ( جدا از این بحث باید یادآور باشم ،  این شل امسال توسط دوست عزیزم  آقا سجاد مدیر کانال بیسکویت پدر | Biskooit Pedar  دیکد شد و پخش شد )  

خب دوستان ما توی ورژن های قبلی و ورژن جدید شل یک دایرکتوری رو مشاهده میکنیم با نام : ALFA_DATA البته تو ورژن های قبلی یا نبود یا یک اسم دیگه ای داشت ، داخل این دایرکتوری یک دایکتوری دیگه ای به نام alfacgiapi وجود داره و معمولا سه تا فایل  داخلش قرار میگیره با نام های : bash.alfa & perl.alfa & py.alfa و این 3 فایل آسیب پذیر هستند .

داخل این فایل ها با متد POST  یک پارامتری با نام CMD گرفته شده که ورودی تبدیل شده از base64 رو دیکد میکنه و میره سمت سرور میخونه دستور رو ، و  اونم به ما توی صفحه خروجی خودش رو برمیگردونه .

برای مشاهده این بخش نیازمند ثبت نام و یا ورود به حساب کاربری خود میباشید.

خب همینطور که تو تصویر مشاهده میکنید ما تونستیم دستورات خودمون رو به راحتی اجرا کنیم و شل خودمون اپلود کنیم.

در نهایت هم اینو ثبت کردم که شما میتونید با این لینک بهش دسترسی داشته باشید :  

امیدوارم که لذت برده باشید دوستان عزیزم 🌹 "با تشکر از گروه امنیتی ایران سایبر"

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

تاریخچه انجمن امنیتی ایران سایبر

شرکت امنیتی ایران سایبر با بکار گیری افراد متخصص در حوزه امنیت و ارائه راه کار در زمینه امنیت شبکه و امنیت بانک های اطلاعاتی در سال ۲۰۰۹ کار خود را آغاز نمود.

این شرکت با تعریفی جدید از ارائه خدمات و مشاوره در حوزه امنیت سازمان ها و مراکز، تست نفوذ، و برنامه نویسی در تعاملی سازنده با سازمان ها، مشتری مداری را سرلوحه کار خود قرار داده و آماده همکاری با شرکت ها و ارگان های مختلف می باشد.

رعایت قوانین

شرکت و انجمن امنیتی ایران سایبر با توجه به حضور مجاز و رسمی در محافل امنیتی و شرکت های ارزیابی امنیت ملزم به رعایت قوانین بوده و کاربران انجمن نیز ملزم به رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

• اضافه کردن...